TRAM 19: werken

Vanaf zaterdag 22/7/2017 om 4u00 tot zaterdag 19/8/2017 om 2u00 Halte BESME richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. Om u naar Simonis te begeven, ga te voet verder. Om naar een halte tussen Broustin en De Wand te gaan, neem de T-bus aan de halte Simonis van bus 87.

Halte BROUSTIN richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Bus 13, 14 en 15 worden omgeleid tussen de haltes Simonis en Eeuwfeestsquare. Neem de T-bus of bus 13, 14 of 15 aan de halte Elisabethpark van bus 87 richting Beekkant.
Halte BROUSTIN richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 is onderbroken tussen de haltes De Wand en Besme. Er rijdt een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Bus 13, 14 en 15 worden omgeleid tussen de haltes Eeuwfeestsquare en Simonis. Neem de T-bus of bus 13, 14 of 15 aan de volgende halte, Elisabethpark, of ga te voet naar Simonis.
.

Halte EEUWFEEST richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. De T-bus bedient deze halte niet.Neem tram 7 om naar De Wand te gaan.
Halte EEUWFEEST richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Simonis. De T-bus bedient deze halte niet. Om de T-bus te nemen, neem tram 7 richting Vanderkindere tot de halte De Wand (halte van de T-bus aan De Wand: Vuurkruisenlaan, naast de halte van tram 7 richting Vanderkindere).

Halte KERKH. VAN JETTE richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte Kerkhof van Jette, in de De Smet de Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 314 (naast de halte van tram 51 richting Stadion). De halte Eeuwfeest wordt enkel bediend door tram 7.
Halte KERKH. VAN JETTE richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Simonis. Neem de T-bus aan de halte van bus 53 richting Dielegem.

Halte DE WAND richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Simonis. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, voor de rotonde (naast de halte van tram 3 en 7 richting Churchill en Vanderkindere). Neem tram 7 om naar Eeuwfeest te gaan.

Halte ERNEST SALU richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. Neem de T-bus aan de halte Prins Leopold van bus 53 richting Militair Hospitaal. De halte Eeuwfeest wordt enkel bediend door tram 7.
Halte ERNEST SALU richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Simonis. Neem de T-bus aan de halte Duysburgh van bus 53 richting Dielegem (Duysburghstraat 5, na de Prins Leopoldsquare.

Halte GUILL. DE GREEF richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. Neem de T-bus aan de halte De Greef op de Smet de Naeyerlaan nr.412 (op de zijlaan, naast deze halte).
Halte GUILL. DE GREEF richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Simonis. Neem de T-bus aan de halte van bus 53 richting Dielegem.

Halte JETTE STATION richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en De Wand. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte Kerkhof van Jette, in de De Smet de Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 314 (naast de halte van tram 51 richting Stadion