TRAM 19 - BUS 119: werken

Vanaf zaterdag 19/8/2017 om 4u30 tot zaterdag 2/9/2017 om 2u00 Halte BESME richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Om u naar Simonis te begeven, ga te voet verder. Om naar een halte tussen Broustin en De Wand te gaan, neem de T-bus aan de halte Simonis van bus 87.

Halte BROUSTIN richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Bus 13, 14 en 15 worden omgeleid tussen de haltes Broustin en Eeuwfeestsquare. Neem de T-bus of bus 13, 14 of 15 aan de halte Elisabethpark van bus 87 richting Beekkant.
Halte BROUSTIN richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 is onderbroken tussen de haltes Kerkhof van Jette en Besme. Er rijdt een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Bus 13, 14 en 15 worden omgeleid tussen de haltes Eeuwfeestsquare en Simonis. Neem de T-bus of bus 13, 14 of 15 aan de volgende halte, Elisabethpark, of ga te voet naar Simonis.
.

Halte KERKH. VAN JETTE richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Neem tram 19 aan de halte Kerkhof van Jette van tram 51 richting Stadion.
Halte KERKH. VAN JETTE richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Neem de T-bus aan de halte Kerkhof van Jette van bus 53 richting Dielegem. Om naar Simonis te gaan, neem tram 51 aan de halte Kerkhof van Jette tot de halte Belgica. Neem vervolgens metrolijn 6 richting Elisabeth voor één station.

Halte JETTE STATION richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Neem tram 19 aan de halte Kerkhof van Jette van tram 51 richting Stadion.
Halte JETTE STATION richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Neem de T-bus aan de halte Kerkhof van Jette van bus 53 richting Dielegem. Om naar Simonis te gaan, neem tram 51 aan de halte Kerkhof van Jette tot de halte Belgica. Neem vervolgens metrolijn 6 richting Elisabeth voor één station.

Halte LENOIR richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de halte Verbeyst van bus 88 richting Heizel (De Smet de Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 232).
Halte LENOIR richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Neem de T-bus aan de halte Verbeyst van bus 88 richting De Brouckère (De Smet de Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 211).

Halte SPIEGEL richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de halte Spiegel van bus 49 richting Bockstael. Bus 13, 14 en 15 worden omgeleid tussen de haltes Broustin en Eeuwfeestsquare. Neem bus 13, 14 of 15 aan de tijdelijke halte in de Grondwetlaan, ter hoogte van huisnummer 124.
Halte SPIEGEL richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 is onderbroken tussen de haltes Kerkhof van Jette en Besme. Er rijdt een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Neem de T-bus aan de halte van bus 49 richting Zuidstation.

Halte KONINGIN ASTRIDPL richting DE WAND verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Simonis en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de De Smet de Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 10.
Halte KONINGIN ASTRIDPL richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de De Smet de Naey