TRAM 51: spoorwerken in de Alsembergsesteenweg

Vanaf vrijdag 22/12/2017 om 5u00 Halte ENGELAND richting STADION afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes VAN HAELEN en GLOBE. Neem de T-Bus aan de halte UKKEL KALEVOET van de bussen
van De Lijn richting Anderlecht (Egide van Ophemstraat tegenover nr. 8, aan de andere kant van de spoorweg).
Halte ENGELAND richting VAN HAELEN afgeschaft. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes GLOBE en VAN HAELEN. Neem de T-Bus aan de volgende halte, HORZEL.

Halte GLOBE richting STADION verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Alsembergsesteenweg nr. 879.

Halte RITTWEGER richting STADION afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes VAN HAELEN en GLOBE. De T-Bussen worden omgeleid.
Neem de tram van de L.51 aan de volgende halte GLOBE.
Halte RITTWEGER richting VAN HAELEN afgeschaft. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes GLOBE en VAN HAELEN. Neem de T-Bus of bus van de L.43 aan de halte GLOBE van de trams van de L.04 en 97 richting Stalle (P) in de Brugmannlaan.

Halte DRIE BOMEN richting STADION verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte De haltes DRIE BOMEN en RITTWEGER worden niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes VAN HAELEN en GLOBE. Neem de T-Bus aan de halte WAGEN van de L.04 en 97, in de Stallestraat.
Halte DRIE BOMEN richting VAN HAELEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte De haltes DRIE BOMEN en RITTWEGER worden niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes GLOBE en VAN HAELEN. Neem de T-Bus aan de halte WAGEN van de L.04 en 97, in de Stallestraat.

Halte UKKEL KALEVOET richting STADION verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Deze halte wordt niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes VAN HAELEN en GLOBE. Neem de T-Bus aan de halte UKKEL KALEVOET van de bussen
van De Lijn richting Anderlecht (Egide van Ophemstraat, aan de andere kant van de spoorweg). De haltes DRIE BOMEN en RITTWEGER worden niet bediend.
Halte UKKEL KALEVOET richting VAN HAELEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Deze halte wordt niet bediend. De trams van de L.51 worden vervangen door een T-Bus tussen de haltes GLOBE en VAN HAELEN. Neem de T-Bus aan de halte UKKEL KALEVOET van de bussen
van De Lijn (Egide van Ophemstraat, aan de andere kant van de spoorweg). De haltes DRIE BOMEN en RITTWEGER worden niet bediend.