TRAM 25 - 94: spoorwerken op de Woudlaan

Vanaf maandag 19/2/2018 om 1u30 tot zaterdag 3/11/2018 om 4u00 Halte BOONDAAL STATION richting LOUIZA verplaatst. De trams van de L.94 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes RENBAAN van BOSVOORDE en MARIE-JOSÉ (de T-bussen worden verlengd tot de ULB). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 218.

Halte BRAZILIE richting LOUIZA verplaatst. De trams van de L.94 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes RENBAAN BOSVOORDE en MARIE-JOSÉ (de T-bussen worden verlengd tot de ULB). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 192.

Halte RENBAAN BOSVOORDE richting LOUIZA verplaatst. De trams vand e L.94 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes RENBAAN BOSVOORDE en MARIE-JOSÉ (de T-bussen worden verlengd tot de ULB). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Terhulpsesteenweg nr. 118.
Halte RENBAAN BOSVOORDE richting TRAMMUSEUM afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. Gelieve u te begeven naar de volgende halte, LIEVEHEERSBEESTJES, Terhulpsesteenweg nr. 152

Halte MARIE-JOSE richting BOONDAAL STATION, TRAMMUSEUM verplaatst. De trams van de L.94 worden vervangen door een T-bussen tussen de haltes MARIE-JOSÉ en LIEVEHEERSBEESTJES. Voor de Trams van de L.25, gelieve u te begeven naar de halte op de Waaglaan nr. 129.
Halte MARIE-JOSE richting LOUIZA verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Marie-Joséplein nr. 14.