BUS 87: werken in de Candrieslaan - Carl Requettelaan

Vanaf maandag 12/11/2018 om 7u00 Halte BROEK richting BEEKKANT verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm. Om naar een halte verder dan Candries te gaan neem bus 87 aan de halte Koning Albertlaan nr 170. .
Halte BROEK richting SIMONIS verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Tijm en Hunderenveld.

Halte CANDRIES richting BEEKKANT verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Tamariskenlaan recht tegenover nr.41.
Halte CANDRIES richting SIMONIS verplaatst. Deze halte wordt niet bediend door bus 87. Bus 87 wordt omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan. Om naar een halte tussen Candries en Monnet Park te gaan, neem de tijdelijke buslijn 85, Tijmlaan nr 17-25. Om naar een halte verder dan Monnet Park te gaan, neem bus 87 aan de halte Candries van bus 49 richting Bockstael (Mettewielaan).

Halte BEGRAAFPLAATSEN richting BEEKKANT afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm.
Halte BEGRAAFPLAATSEN richting SIMONIS afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Tijm en Hunderenveld.

Halte ELBERS richting BEEKKANT afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm.
Halte ELBERS richting SIMONIS afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Tijm en Hunderenveld.

Halte HOOGBOSCH richting BEEKKANT afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm.
Halte HOOGBOSCH richting SIMONIS afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Tijm en Hunderenveld.

Halte MARICOLLEN richting BEEKKANT afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm.
Halte MARICOLLEN richting SIMONIS afgeschaft. De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Candries en Hunderenveld langs de Mettewielaan, de Gentsesteenweg en de Koning Albertlaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Tijm en Hunderenveld.

Halte ZEVEN STERREN richting BEEKKANT afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte De autobussen van L.87 zijn omgeleid tussen de haltes Hunderenveld en Candries langs de Koning Albertlaan, de Gentsesteenweg en de Mettewielaan en worden vervangen door pendelbussen L.85 tussen de haltes Hunderenveld en Tijm. Om naar een halte verder dan Candries te gaan neem bus 87 aan de halte Koning Albertlaan nr 170. .
Halte ZEVEN STERREN richting SIMONIS afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte De autobussen van L.87 z