BUS 86: Te Deum

Op zondag 21/7/2019 van 8u00 tot 12u00 Halte ANNEESSENS richting CENTRAAL STATION afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen Fontainasplein en Centraal Station.

Halte ARENBERG richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve U te begeven naar de halte aan het Fontainasplein (ter hoogte van het eindpunt ANNEESSENS van de bus 46).

Halte BIBLIOTHEEK richting CENTRAAL STATION afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Fontainasplein en het Centraal Station.

Halte BEURS richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve u naar de halte aan het Fontainasplein te begeven (ter hoogte van het eindpunt ANNEESSENS van de bus 46).

Halte CESAR DE PAEPE richting CENTRAAL STATION afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Fontainasplein en het Centraal Station.

Halte DANSAERT richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve U te begeven naar de halte DRIEHOEK aan het Driehoekplein.

Halte DE BROUCKERE richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve U te begeven naar de halte aan het Fontainasplein (ter hoogte van het eindpunt ANNEESSENS van de bus 46).

Halte CENTRAAL STATION richting CENTRAAL STATION afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Fontainasplein en het Centraal Station.
Halte CENTRAAL STATION richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve u naar de halte aan het Fontainasplein te begeven (ter hoogte van het eindpunt ANNEESSENS van de bus 46).

Halte VLAAMSEPOORT richting MACHTENS afgeschaft. De autobussen rijden niet tussen het Centraal Station en de Ninoofsepoort, gelieve U te begeven naar de halte DRIEHOEK aan het Driehoekplein.

Halte NINOOFSEPOORT richting MACHTENS afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte Driehoek gelegen Driehoekplaats (volgende halte).