TRAM 8 - 25: spoorwerken op het Marie-Joséplein

Vanaf maandag 7/10/2019 om 1u45 tot zaterdag 21/12/2019 om 4u30 Halte BOONDAAL STATION richting LOUIZA, ROGIER verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAAL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Woudlaan nr. 113.
Halte BOONDAAL STATION richting ROODEBEEK verplaatst. Woodlaan nr. 113

Halte BRAZILIE richting LOUIZA, ROGIER verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 190.
Halte BRAZILIE richting ROODEBEEK, BOONDAAL STATION verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BUYL en BOONDAAL STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Italiëlaan nr. 45.

Halte MARIE-JOSE richting LOUIZA, ROGIER verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 112.
Halte MARIE-JOSE richting ROODEBEEK, BOONDAAL STATION verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BUYL en BOONDAAL STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Armand Huysmanslaan / Oude-Lindesquare.

Halte SOLBOS richting LOUIZA, ROGIER verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Antoine Depagelaan nr. 39.