TRAM 8 - 25 - BUS 108 - 41: spoorwerken op het Marie-Joséplein

Vanaf donderdag 14/11/2019 om 10u00 tot zaterdag 21/12/2019 om 4u30 Halte BOONDAAL STATION richting ROGIER, LOUIZA verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAAL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Woudlaan nr. 113.
Halte BOONDAAL STATION richting ROODEBEEK verplaatst. Woodlaan nr. 113

Halte BRAZILIE richting BOONDAAL STATION, ROODEBEEK verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BUYL en BOONDAAL STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Italiëlaan nr. 45.
Halte BRAZILIE richting ROGIER, LOUIZA verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 190.

Halte MARIE-JOSE richting BOONDAAL STATION, ROODEBEEK verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BUYL en BOONDAAL STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Armand Huysmanslaan / Oude-Lindesquare.
Halte MARIE-JOSE richting ROGIER, LOUIZA verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Franklin Rooseveltlaan nr. 112.

Halte SOLBOS richting ROGIER, LOUIZA verplaatst. De trams van de L.08 en 25 worden vervangen door T-Bussen tussen de haltes BOONDAEL STATION en BUYL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-Bussen aan de tijdelijke halte op de Antoine Depagelaan nr. 39.