TRAM 3 - 7 - 19 - 51 - BUS 107: werken aan De Wand

Van maandag 09 december 2019 tem vrijdag 13 december 2019 enkel na 20u30. Halte ARAUCARIA richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Heembeek en Heizel (via Esplanade) door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, ter hoogte van nr. 221 (net na de Araucarialaan). De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.
Halte ARAUCARIA richting VANDERKINDERE, CHURCHILL verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade/Heizel en Heembee door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de halte Pagoden van bus 53 richting Militair Hospitaal (Pagodenlaan nr. 354), of ga te voet tot Heembeek.

Halte BRAAMBOSJES richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Heembeek en Heizel (via Esplanade) door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, ter hoogte van nr. 167 (net na de Braambosjeslaan). De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.
Halte BRAAMBOSJES richting VANDERKINDERE, CHURCHILL verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade/Heizel en Heembeek door werkzaamheden. Ga te voet tot de volgende halte Heembeek, om tram 3 of 7 te nemen.

Halte EEUWFEEST richting DE WAND, VANDERKINDERE verplaatst. Tram 7 vervangen door een T-bus tussen de haltes Heizel en Heembeek. Tram 19 wordt omgeleid vanaf Eeuwfeest naar Heizel en bedient De Wand niet. Om de T-bus te nemen, neem tram 19 aan de halte op het Sint-Lambertusplein (halte van tram 7 richting Heizel) tot aan Heizel. De T-bus bedient de halte De Wand.
Halte EEUWFEEST richting HEIZEL verplaatst. Tram 7 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Heembeek en Heizel door werkzaamheden. Tram 19 wordt vanaf de halte Eeuwfeest omgeleid naar Heizel. Neem tram 19 aan deze halte om naar Heizel te gaan.

Halte DE WAND richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Tram 19 wordt na de halte Eeuwfeest omgeleid naar Heizel door werkzaamheden. De halte De Wand wordt niet bediend. Om tram 19 te nemen, neem T-bus 3 7 richting Esplanade/Heizel aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, even na de De Wandstraat tot aan Heizel, waar u kunt overstappen op tram 19.
Halte DE WAND richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Heembeek en Heizel (via Esplanade) door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, net voorbij de De Wandstraat. De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel (via de T-bus).
Halte DE WAND richting VANDERKINDERE, CHURCHILL verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade/Heizel en Heembee door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de halte van bus 53 richting Militair Hospitaal (Pagodenlaan). De haltes Araucaria en Braambosjes, worden niet bediend door de T-bus.

Halte ESPLANADE richting CHURCHILL verplaatst. Tram 3 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade en Heembeek door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Meiseselaan, tegenover nr. 119.De haltes Araucaria en Braambosjes, worden niet bediend door de T-bus.

Halte HEEMBEEK richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Heembeek en Heizel (via Esplanade) door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de halte van bus 47 (naast de halte van de trams richting Churchill en Vanderkindere). De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.

Halte HEIZEL richting VANDERKINDERE verplaatst. Tram 7 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Heizel en Heembeek door werkzaamheden. Neem de T-bus aan de halte van bus 14 en 83 (voor de ingang van het metrostation). De haltes Eeuwfeest, Araucaria en Braambosjes worden niet bediend door de T-bus. Voor de halte Eeuwfeest, neem tram 19 aan deze halte.