Kom de mysteries oplossen van “MobX Adventure”!

De MIVB en GoodPlanet vzw organiseren "MobX Adventure". Dit is een leuke en educatieve campagne die het bewustzijn over duurzame en verantwoorde mobiliteit verhoogt om zo een beter gebruik van het openbaar vervoer te bevorderen.

Deze campagne is gratis en is bedoeld voor het 5de en 6de leerjaar. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen met diverse activiteiten die georganiseerd en begeleid worden door het personeel van de MIVB en de begeleiders van uit de vzw GoodPlanet.

Tijdens deze activiteiten (raadsels, wetenschappelijke experimenten, creatieve workshops,...) worden de leerlingen uitgedaagd rond verschillende thema's zoals duurzame en verantwoorde mobiliteit in de stad of de plaats van het openbaar vervoer in Brussel.

Ze zullen ook alle nodige kennis kunnen verwerven over hoe zich te verplaatsen en hoe zich te gedragen wanneer ze gebruik maken van het MIVB-netwerk.

In totaal zijn er drie workshops van 3 lesuren voorzien, waarvan er een rechtstreeks in de klas worden gehouden en twee buiten de klas.

AANDACHT : De inschrijvingen voor dit jaar (2019 – 2020) zijn afgesloten. Als u op de hoogte wilt gehouden worden van de start van de volgende editie, meer informatie over schoolprojecten wenst, of een specifieke aanvraag heeft voor een school, gelieve dan contact op te nemen met het team ‘Societal & External Affairs’ via het volgend adres: societal@stib.brussels.