Partners van het project

Vijf Europese partners die zeer representatief zijn voor de openbaarvervoersector in Noordwest-Europa hebben samengewerkt om de benchmark vast te stellen voor de aanpak van de CO2-emissies in het openbaar vervoer.
Mobiel
Bielefeld, Duitsland
MoBiel levert mobiliteitsdiensten voor 325.000 inwoners van Bielefeld en om en nabij de 125.000 inwoners in de omliggende regio. Hiermee is moBiel, dat eigendom is van de stad en zelf deels eigenaar is van de openbare vervoersinfrastructuur ...
RATP
Parijs, Frankrijk
RATP EPIC dat bij wet van 21 maart 1948 werd opgericht, heeft een opdracht van algemeen belang die erin bestaat ervoor te zorgen dat eenieder gemakkelijk gebruik kan maken van de stadsactiviteiten in de regio Ile-de- France.
RET
Rotterdam, Nederland
De RET is het grootste openbaarvervoerbedrijf in de regio Rotterdam. De RET heeft vijf metrolijnen, 10 tramlijnen, 58 busroutes en een snelveerdienst.
STIB
Brussel, België
De MIVB is de grootste Belgische stadsvervoermaatschappij die de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten bedient.
TFGM
Manchester, Groot-Brittannië
Transport for Greater Manchester (TfGM) is de organisatie die verantwoordelijk is voor het implementeren van het lokale vervoersbeleid, uitgestippeld door de Greater Manchester Combined Authority ...
Interreg IVB NWE
EU
INTERREG IVB North-West Europe (NWE) is een financieel instrument van het Cohesiebeleid van de Europese Unie. Het financiert projecten die internationale samenwerking ondersteunen.