BUS 79: afgesloten tunnel in de Léon Grosjeanlaan

Vanaf maandag 2/3/2020 om 5u00 Halte ANDROMEDA richting KRAAINEM verplaatst. De bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de volgende halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.
Halte ANDROMEDA richting SCHUMAN verplaatst. De bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de vorige halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.

Halte STEENBOK richting KRAAINEM verplaatst. De bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.
Halte STEENBOK richting SCHUMAN verplaatst. De bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.

Halte PLEJADEN richting KRAAINEM verplaatst. DE bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.
Halte PLEJADEN richting SCHUMAN verplaatst. De bussen van de L.79 zijn omgeleid tussen de haltes Gulledelle en Carina en rijden niet langs deze halte. Gelieve u te begeven naar de halte GULLEDELLE. De haltes Steenbok en Plejaden worden uitgevoerd door de bus 27 verlengd tot Plejaden.