BUS 34: beperking van L.34 tot Vorstrondpunt

Enkel van maandag tot vrijdag vanaf 18:40. Halte BERGOJE richting NAAMSEPOORT afgeschaft. De bussen van de L.34 rijden niet tussen de haltes SINT-ANNA en OUDERGEM SHOPPING. De halte BERGOJE word niet bediend. Gelieve u te voet te begeven naar de halte OUDERGEM SHOPPING om de L.34 te nemen.
Halte BERGOJE richting SINT-ANNA afgeschaft. De bussen van de L.34 rijden niet tussen de haltes OUDERGEM SHOPPING en SINT-ANNA. De haltes BERGOJE, TWEESTEENWEGEN en SINT-ANNA worden niet bediend. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes TWEESTEENWEGEN en SINT-ANNA.

Halte TWEESTEENWEGEN richting NAAMSEPOORT afgeschaft. De bussen van de L.34 rijden niet tussen de haltes SINT-ANNA en OUDERGEM SHOPPING. De haltes TWEESTEENWEGEN en BERGOJE worden niet bediend. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes BERGOJE of de halte OUDERGEM SHOPPING om de L.34 te nemen.
Halte TWEESTEENWEGEN richting SINT-ANNA afgeschaft. De bussen van de L.34 rijden niet tussen de haltes OUDERGEM SHOPPING en SINT-ANNA. De haltes TWEESTEENWEGEN en SINT-ANNA worden niet bediend. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes SINT-ANNA.

Halte SINT-ANNA richting NAAMSEPOORT afgeschaft. De bussen van de L.34 rijden niet tussen de haltes SINT-ANNA en OUDERGEM SHOPPING. De haltes SINT-ANNA, TWEESTEENWEGEN en BERGOJE worden niet bediend. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes TWEESTEENWEGEN, BERGOJE of de halte OUDERGEM SHOPPING om de L.34 te nemen.