BUS 43 - 98: spoorwerken in het kruispunt de Alsembergsesteenweg - Brugmannlaan - Stallestraat

Vanaf maandag 24/7/2017 om 5u00 tot zaterdag 2/9/2017 om 1u30 Halte EGIDE VAN OPHEM richting HELDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Er rijden T-Bussen tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Neem de T-Bus aan de tijdelijke halte in de Vergeet-Mij-Nietjesstraat (halte De Lijn).

Halte ENGELAND richting KAUWBERG verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Sint-Jobsesteenweg.
Halte ENGELAND richting STERRENWACHT verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Sint-Jobsesteenweg.

Halte GLOBE richting KAUWBERG, COOVI verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Gelieve u te begeven naar de halte Wolvendaellaan nr. 3 (voor richting KAUWBERG), Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes HELDEN en EGIDE VAN OPHEM. Er rijden T-Bussen tussen de haltes HELDEN en EGIDE VAN OPHEM. Neem de T-Bus aan de tijdelijke halte in de Wolvendaellaan nr. 3. (voor richting COOVI).
Halte GLOBE richting STERRENWACHT, HELDEN verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Gelieve u te begeven naar de halte Wolvendaellaan nr. 4 (voor richting STERRENWACHT), Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Er rijden T-Bussen tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Neem de T-Bus aan de tijdelijke halte in de Wolvensaellaan nr. 2. (voor richting HELDEN).

Halte HELDEN richting COOVI afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes HELDEN en EGIDE VAN OPHEM. Er rijden T-Bussen tussen de haltes HELDEN en EGIDE VAN OPHEM. Neem de T-Bus aan de tijdelijke halte op het Heldenplein.

Halte RITTWEGER richting KAUWBERG verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Wolvendaellaan nr. 101.
Halte RITTWEGER richting STERRENWACHT verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Wolvendaellaan, tegenover het nr. 99.

Halte DRIE BOMEN richting KAUWBERG afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte J. & P. Carsoellaan nr. 198.
Halte DRIE BOMEN richting STERRENWACHT afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte Wolvendaellaan, tegenover het nr. 155.

Halte UKKEL KALEVOET richting KAUWBERG verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Sint-Jobsesteenweg.
Halte UKKEL KALEVOET richting STERRENWACHT afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte Sint-Jobsesteenweg (voor richting STERRENWACHT).

Halte WAGEN richting COOVI afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes HELDEN en EGIDE VAN OPHEM. Gelieve u te voet te begeven naar de halte EGIDE VAN OPHEM (volgende halte).
Halte WAGEN richting HELDEN afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte Deze halte wordt niet bediend. De bussen van L.98 rijden niet tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Er rijden T-Bussen tussen de haltes EGIDE VAN OPHEM en HELDEN. Neem de T-Bus aan de tijdelijke halte in de Vergeet-Mij-Nietjesstraat (halte De Lijn).