BUS 43 - 60: werken van de firma Vivaqua op de Sint-Jobsesteenweg

Vanaf woensdag 28/2/2018 om 11u10 Halte BENAETS richting AMBIORIX, STERRENWACHT afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. Voor de bussen van de L.43, gelieve u te begeven naar de halte SINT-JOBPLEIN, Sint-Jobplein, tegenover het nr. 28. Voor de bussen van de L.60, gelieve u te begeven naar de halte op de J.& P. Carsoellaan nr. 74.
Halte BENAETS richting UKKEL KALEVOET, KAUWBERG afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. Voor de bussen van de L.43, gelieve u te begeven naar de halte SINT-JOBPLEIN, Prins de Lignelaan nr. 165. Voor de bussen van de L.60, gelieve u te begeven naar de halte op de J.& P. Carsoellaan, tegenover het nr 90.

Halte DE WANSIJN richting AMBIORIX, STERRENWACHT afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. Voor de bussen van de L.43, V. Voor de bussen van de L.60, gelieve u te begeven naar de halte DROSSART, Sint-Jobsesteenweg nr. 479.
Halte DE WANSIJN richting UKKEL KALEVOET, KAUWBERG afgeschaft. Deze halte wordt niet bediend. Voor de bussen van de L.43, gelieve u te voet te begeven naar het eindpunt KAUWBERG. Voor de bussen van de L.60, gelieve u te begeven naar de halte DROSSART, Sint-Jobsesteenweg nr. 380.

Halte SINT-JOB STATION richting AMBIORIX verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte J.&P. Carsoellaan nr.74 (halte LANCASTER van de L.92).
Halte SINT-JOB STATION richting UKKEL KALEVOET verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte J.&P. Carsoellaan, tegenover het nr. 90 (halte LANCASTER van de L.92).