BUS 41: wegwerkzaamheden op de Aartshertogensquare

Vanaf donderdag 15/2/2018 om 6u00 Halte AARTSHERTOGEN richting TRANSVAAL afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte Visserijstraat nr. 107.

Halte MEIKEVERS richting TRANSVAAL verplaatst. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte Visserijstraat, tegenover het nr. 74 (halte VOORN van de L.17)

Halte KEYM richting TRANSVAAL verplaatst. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte IJsvogellaan nr. 17 (halte BRILJANT van de L.17)

Halte OTTERVANGER richting TRANSVAAL verplaatst. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte IJsvogellaan (halte TERCOIGNE van de L.17)

Halte VISSERIJ richting TRANSVAAL verplaatst. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte Visserijstraat nr. 107.

Halte TRITOMA richting TRANSVAAL afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes WATERMAAL STATION en KLEINE WIJNGAARD. Gelieve u te begeven naar de halte Visserijstraat nr. 107.