BUS 54 - 71: braderie op de Elsensesteenweg

Op zaterdag 22/6/2019 van 6u00 tot 23u00 Halte FERNAND COCQ richting BUS 54 > VORST CENTRUM, BUS 71 > DELTA verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Troonstraat nr. 165.
Halte FERNAND COCQ richting TROON, DE BROUCKERE verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Louizalaan nr. 54 (voor richting TROON), Troonstraat nr. 118 (voor richting DE BROUCKERE).

Halte MUSEUM VAN ELSENE richting DE BROUCKERE afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte FLAGEY, Flageyplein.
Halte MUSEUM VAN ELSENE richting DELTA afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte FLAGEY, Flageyplein.

Halte NAAMSEPOORT richting BUS 54 > VORST CENTRUM, BUS 71 > DELTA verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Door werkzaamheden in de Elsensesteenweg worden de bussen omgeleid en bedienen ze deze halte niet. Neem de bus 54 aan de halte NAAMSEPOORT op de Regentlaan, en de bus 71 aan de halte TROON op de Luxemburgstraat.
Halte NAAMSEPOORT richting TROON, DE BROUCKERE verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Marnixlaan (halte van de L.64) (voor richting TROON), Troonstraat nr. 4 (voor richting DE BROUCKERE).

Halte ST-BONIFAASWIJK richting BUS 54 > VORST CENTRUM, BUS 71 > DELTA afgeschaft. Door werkzaamheden in de Elsensesteenweg worden de bussen omgeleid en bedienen ze deze halte niet. Neem de bus 54 aan de halte NAAMSEPOORT op de Regentlaan, en de bus 71 aan de halte TROON op de Luxemburgstraat.
Halte ST-BONIFAASWIJK richting TROON, DE BROUCKERE afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte Marnixlaan (halte van de L.64) (voor richting TROON), Troonstraat nr. 118 (voor richting DE BROUCKERE).

Halte VERLAAT richting VORST CENTRUM afgeschaft, gelieve u te begeven naar de halte BALJUW (volgende halte).
Halte VERLAAT richting TROON verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Louizalaan nr. 146.