TRAM 3 - 7 - 19 - 51 - BUS 47: werken aan Heembeek en De Wand

Vanaf zaterdag 9/11/2019 om 1u45 tot dinsdag 12/11/2019 om 4u30 Halte ARAUCARIA richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Prinses Elisabeth en Heizel via Esplanade, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, ter hoogte van nr. 221 (net na de Araucarialaan). De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.
Halte ARAUCARIA richting VANDERKINDERE, CHURCHILL verplaatst. Tram 3 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade en Docks Bruxsel, en tram 7 tussen de haltes Heizel en Prinses Elisabeth, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Araucarialaan, net voor de Vuurkruisenlaan. De haltes Braambosjes, Heembeek en Van Praet worden niet bediend door de T-bus.

Halte BRAAMBOSJES richting CHURCHILL verplaatst. Tram 3 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade en Docks Bruxsel, en tram 7 tussen de haltes Heizel en Prinses Elisabeth, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de vorige halte, Araucaria (Araucarialaan, net voor de Vuurkruisenlaan). De haltes Heembeek en Van Praet worden niet bediend door de T-bus.
Halte BRAAMBOSJES richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Prinses Elisabeth en Heizel via Esplanade, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, ter hoogte van nr. 167 (net na de Braambosjeslaan). De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.

Halte EEUWFEEST richting HEIZEL verplaatst. Door werken aan de halte Heembeek, wordt tram 7 vervangen door een T-bus tussen de haltes Prinses Elisabeth en Heizel. De T-bus bedient deze halte niet. Neem tram 19 aan deze halte om naar Heizel te gaan.
Halte EEUWFEEST richting HEIZEL, DE WAND, VANDERKINDERE verplaatst. Door werken aan de halte Heembeek wordt tram 7 vervangen door een T-bus tussen de haltes Heizel en Prinses Elisabeth. Tram 19 wordt omgeleid naar Heizel en bedient De Wand niet. Om de T-bus te nemen, neem tram 19 aan de halte op het Sint-Lambertusplein (halte van tram 7 richting Heizel) tot aan Heizel. De T-bus bedient de halte De Wand.

Halte DE WAND richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Door werken aan de halte De Wand, wordt tram 3 vervangen door een T-bus tussen Esplanade en Docks Bruxsel, en tram 7 tussen Heizel en Prinses Elisabeth. Tram 19 wordt na Eeuwfeest omgeleid naar Heizel en bedient De Wand niet. Om tram 19 te nemen, neem T-bus 3 7 richting Esplanade/Heizel tot Heizel.
Halte DE WAND richting HEIZEL, ESPLANADE verplaatst. Tram 3 en 7 worden vervangen door een T-bus tussen de haltes Prinses Elisabeth en Heizel via Esplanade, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, net voorbij de De Wandstraat. De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel (via T-bus).
Halte DE WAND richting VANDERKINDERE, CHURCHILL verplaatst. Tram 3 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Esplanade en Docks Bruxsel, en tram 7 tussen de haltes Heizel en Prinses Elisabeth, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de halte van bus 53 richting Militair Hospitaal (Pagodenlaan). De haltes Braambosjes, Heembeek en Van Praet worden niet bediend door de T-bus.

Halte DOCKS BRUXSEL richting CHURCHILL verplaatst. Tram 7 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Heizel en Prinses Elisabeth, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus of bus 47 aan de tijdelijke halte op de hoofdrijweg, naast deze halte.
Halte DOCKS BRUXSEL richting HEIZEL verplaatst. Tram 7 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Prinses Elisabeth en Heizel, door werken aan de halte Heembeek. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Lambermontaan, net na de rotonde. De T-bus bedient de halte Eeuwfeest niet. Om naar deze halte te gaan, neem tram 19 aan Heizel.

Ha