Je MIVB-abonnement voor maar 12 euro per jaar

Tarieven

Abonnement 18-24 jaar Brusselaar

Ben je tussen 18 en 24 jaar oud? En ben je officieel gedomicilieerd in Brussel? Dan betaal je slechts 12 euro om een jaar lang door Brussel te reizen met bus, tram en metro! Student of geen student, jonge Brusselaars hebben een MIVB-abonnement aan de spotprijs van 1 euro per maand!

Wat moet je doen om jouw abonnement aan te vragen?

Heb je al een persoonlijke MOBIB-kaart? Dan kan je het jongerenabonnement meteen aankopen, online, aan een GO-automaat of in een verkooppunt. Zie je het abonnement niet verschijnen als optie? Update dan eerst je profiel online met een kaartlezer of kom langs in een BOOTIK-verkooppunt.

Nog geen persoonlijke MOBIB-kaart? Maak een online account aan met behulp van een kaartlezer, bestel je kaart en koop het jongerenabonnement voor 12 euro. Geen kaartlezer of geen e-ID? Kom dan even langs in een BOOTIK.

 

En dat is niet alles! Hebben 2 gezinsleden al een abonnement voor jongeren onder de 25 (schoolabonnement of abonnement 18-24 Brusselaar)? Dan is het derde helemaal gratis!

Woon je niet in Brussel, maar ben je wel student en jonger dan 25? Dan neem je gewoon een schoolabonnement. En dat kost ook maar 12 euro per jaar!