Het hele MIVB-net voor slechts 12 euro per jaar

Tarieven

Abonnement 18-24 jaar Brusselaars

Ben je tussen 18 en 24? Ben je gedomicilieerd in Brussel? Je betaalt slechts 12 euro per jaar voor een onbeperkt gebruik van onze metro’s, trams en bussen in Brussel. Ook al ben je al afgestudeerd. Wat een zacht prijsje om alle hidden spots van Brussel te verkennen!  

Zo koop je jouw MIVB-abonnement voor jonge Brusselaars :

  • Heb je al een persoonlijke MOBIB-kaart enbevat je profiel al het juiste adres? Dan kan je het jongerenabonnement meteen aankopen, online, aan een GO-automaat of in een verkooppunt.

  • Heb je al een persoonlijke MOBIB-kaart, maar zie je het abonnement niet verschijnen als optie? Dan is je adres in Brussel misschien nog niet bevestigd. In dat geval kan je online via een kaartlezer je profiel updaten of eens langskomen in een BOOTIK-verkooppunt.  

  • Nog geen persoonlijke MOBIB-kaart? Maak een online account aan met behulp van een kaartlezer, bestel je kaart en koop vanaf 1 februari het jongerenabonnement voor 12 euro. Geen kaartlezer of geen e-ID? Kom dan even langs in een BOOTIK.

  • Had je onlangs al een jaarabonnement gekocht aan de volle prijs? Je kan een pro rata terugbetaling aanvragen via ons contactformulier.

En wat meer is: hebben 2 gezinsleden al een abonnementen voor jongeren onder de 25 (schoolabonnement of abonnement 18-24 Brusselaar)? Dan is het derde helemaal gratis!