TRAM 8 - 8: spoorwerken op de Delleur

Vanaf maandag 16/11/2020 om 6u00 tot zaterdag 19/12/2020 om 4u30 Halte BOSVOORDE STATION richting LOUIZA verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Terhulpsesteenweg nr. 166.
Halte BOSVOORDE STATION richting ROODEBEEK verplaatst. De trams van de L.8 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BOSVOORDE STATION en WIENER. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op Terhulpsesteenweg (halte TEC).

Halte DELLEUR richting LOUIZA verplaatst. De trams van de L.8 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes WIENER en BOSVOORDE STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op Delleurlaan.
Halte DELLEUR richting ROODEBEEK verplaatst. De trams van de L.8 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BOSVOORDE STATION en WIENER. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op Delleurlaan.

Halte WIENER richting LOUIZA verplaatst. De trams van de L.8 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes WIENER en BOSVOORDE STATION. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op het Leopold Wienerplein.
Halte WIENER richting ROODEBEEK verplaatst, gelieve u te begeven naar de halte Vorstlaan nr. 7.