TRAM 81 - 92 - 97: kraanwerken op de Charleroise Steenweg

Vanaf zondag 29/11/2020 om 4u30 tot maandag 30/11/2020 om 1u45 Halte BAREEL richting DIEWEG, MARIUS RENARD verplaatst. Deze halte wordt niet bediend door de trams van L.81 en 97. Voor L.81 ga naar de Théodore Verhaegenstraat nr. 6. Voor L.97 ga naar de halte op de Parklaan nr. 5 (volgende halte).
Halte BAREEL richting LOUIZA verplaatst. De trams van L.97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BAREEL en LOUIZA. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Waterlose Steenweg nr. 171.
Halte BAREEL richting TRAM 81 > MONTGOMERY verplaatst. De trams van L.81 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BAREEL en DRIEVULDIGHEID. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Waterlose Steenweg nr. 171.

Halte FAIDER richting FORT-JACO, DIEWEG verplaatst. De trams van L.92 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes STEFANIA en MA CAMPAGNE (L.92) en tussen de haltes LOUIZA en BAREEL (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 55.
Halte FAIDER richting SCHAARBEEK STAT., LOUIZA verplaatst. De trams van L.92 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes MA CAMPAGNE en STEFANIA (L.92) en tussen de haltes BAREEL en LOUIZA (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 70.

Halte JANSON richting FORT-JACO, DIEWEG verplaatst. De trams van L.92 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes STEFANIA en MA CAMPAGNE (L.92) en tussen de haltes LOUIZA en BAREEL (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 141.
Halte JANSON richting MARIUS RENARD verplaatst. De trams van L.81 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes DRIEVULDIGHEID en BAREEL. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 141.
Halte JANSON richting SCHAARBEEK STAT., LOUIZA verplaatst. De trams van L.92 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes MA CAMPAGNE en STEFANIA (L.92) en tussen de haltes BAREEL en LOUIZA (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 150.
Halte JANSON richting TRAM 81 > MONTGOMERY & TRAM 97 > LOUIZA verplaatst. De trams van L.81 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BAREEL en DRIEVULDIGHEID (L.81) en tussen de haltes BAREEL en LOUIZA (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte in de Defacqzstraat nr. 150.

Halte LOMBARDIJE richting DIEWEG, MARIUS RENARD verplaatst. De trams van L.81 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes DRIEVULDIGHEID en BAREEL (L.81) en tussen de haltes LOUIZA en BAREEL (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Waterlose Steenweg nr. 238.
Halte LOMBARDIJE richting TRAM 81 > MONTGOMERY & TRAM 97 > LOUIZA verplaatst. De trams van L.81 en 97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BAREEL en DRIEVULDIGHEID (L.81) en tussen de haltes BAREEL en LOUIZA (L.97). Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Waterlose Steenweg nr. 187.

Halte LOUIZA richting DIEWEG verplaatst. De trams van L.97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes LOUIZA en BAREEL. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Louizalaan nr. 7.
Halte LOUIZA richting LOUIZA afgeschaft. De trams van L.97 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes BAREEL en LOUIZA. Deze halte wordt niet bediend.

Halte MA CAMPAGNE richting FORT-JACO verplaatst. De trams van L.92 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes STEFANIA en MA CAMPAGNE. Deze halte wordt niet bediend. Neem de trams van L.92 aan de halte MA CAMPAGNE richting stadscentrum (net aan de overkant).
Halte MA CAMPAGNE richting SCHAARBEEK STAT. verplaatst. De trams van L.92 worden vervangen door T-bussen tussen de haltes MA CAMPAGNE en STEFANIA. Deze halte wordt niet bediend. Neem de T-bussen aan de tijdelijke halte op de Waterlose Steenweg nr. 351.

Halte MORIS richting DIE