Tram 62: Werkzaamheden MIVB - BOURGET en EUROCONTROL

Vanaf 1/7/2024 om 1.45 u. tot 26/8/2024 om 4.30 u.

Halte EUROCONTROL van tram 62 (richting EUROCONTROL) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes DA VINCI en EUROCONTROL.

Halte EUROCONTROL van tram 62 (richting KERKHOF VAN JETTE) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes EUROCONTROL en DA VINCI. L.12 verzekert de continuïteit van de dienstverlening tussen BOURGET en DA VINCI. Gelieve zich te voet te begeven naar de halte BOURGET.

Halte RAKET van tram 62 (richting KERKHOF VAN JETTE) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes EUROCONTROL en DA VINCI. L.12 verzekert de continuïteit van de dienstverlening tussen BOURGET en DA VINCI.

Halte RAKET van tram 62 (richting EUROCONTROL) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes DA VINCI en EUROCONTROL. L.12 verzekert de continuïteit van de dienstverlening tussen DA VINCI en BOURGET.

Halte BOURGET van tram 62 (richting EUROCONTROL) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes DA VINCI en EUROCONTROL. Gelieve zich te voet te begeven naar de halte EUROCONTROL.

Halte BOURGET van tram 62 (richting KERKHOF VAN JETTE) afgeschaft. De trams van de L.62 rijden niet tussen de haltes EUROCONTROL en DA VINCI. L.12 verzekert de continuïteit van de dienstverlening tussen BOURGET en DA VINCI.