Bus 14 - 88: Wegeniswerken op de Heilig-Hartlaan

Vanaf 8/7/2024 om 5 u.

Halte KERKH. VAN JETTE van bus 88 (richting UZ-VUB) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte GUILL. DE GREEF, Duysburghstraat.

Halte KERKH. VAN JETTE, De Smet de Naeyerlaan, bijkomend voor bus 14 (richting NOORDSTATION).

Halte ONTMIJNERS van bus 14 (richting UZ-VUB) vervangen. Gelieve u te begeven naar de halte KERKH. VAN JETTE, de Smet de Naeyerlaan nr. 336.

Halte ONTMIJNERS van bus 88 (richting UZ-VUB) verplaatst. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Ernest Masoinlaan (Even voor het kruispunt met de Crocqlaan - halte De LIJN.).

Halte STATION JETTE van bus 14 (richting UZ-VUB), van bus 88 (richting UZ-VUB) verplaatst. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Ernest Masoinlaan (Even voor het kruispunt met de Crocqlaan - halte De LIJN.
).

Halte LORGE van bus 14 (richting UZ-VUB), van bus 88 (richting UZ-VUB) verplaatst. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Ernest Masoinlaan (Even voor het kruispunt met de Crocqlaan - halte De LIJN.
).

Halte CROCQ van bus 14 (richting UZ-VUB), van bus 88 (richting UZ-VUB) verplaatst. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Ernest Masoinlaan (Even voor het kruispunt met de Crocqlaan - halte De LIJN.
).

Halte BRUGMANN-ZIEKENH., Arthur Van Gehuchtenplein, bijkomend voor bus 14 (richting UZ-VUB), bus 88 (richting UZ-VUB).

Halte LORGE van bus 14 (richting NOORDSTATION) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte CROCQ, Bonaventurestraat.

Halte LORGE van bus 88 (richting DE BROUCKERE) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte CROCQ, Jean-Joseph Crocqlaan nr. 8.

Halte STATION JETTE van bus 88 (richting DE BROUCKERE) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Guillaume De Greeflaan (Even voor de de Smet de Naeyerlaan - halte DE LIJN).

Halte STATION JETTE van bus 14 (richting NOORDSTATION) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte VERBEYST, de Smet de Naeyerlaan nr. 211.

Halte ONTMIJNERS van bus 88 (richting DE BROUCKERE) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Guillaume De Greeflaan (Even voor de de Smet de Naeyerlaan - halte DE LIJN).

Halte ONTMIJNERS van bus 14 (richting NOORDSTATION) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte VERBEYST, de Smet de Naeyerlaan nr. 211.

Halte KERKH. VAN JETTE van bus 88 (richting DE BROUCKERE) afgeschaft. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Guillaume De Greeflaan (Even voor de de Smet de Naeyerlaan – halte DE LIJN).

Halte GUILL. DE GREEF, de Smet de Naeyerlaan, bijkomend voor bus 14 (richting UZ-VUB).

Halte GUILL. DE GREEF van bus 88 (richting DE BROUCKERE) verplaatst. Gelieve u te begeven naar de halte gelegen aan Guillaume De Greeflaan (Even voor de de Smet de Naeyerlaan – halte DE LIJN).

Halte BRUGMANN-ZIEKNHUIS, Ernest Masoinlaan, bijkomend voor bus 14 (richting NOORDSTATION), bus 88 (richting DE BROUCKERE). even voor het Van Gehuchtenplein - halte DE LIJN.