Kom van februari tot mei 2019 de mysteries oplossen van “MobX Adventure”!

De MIVB en GoodPlanet vzw organiseren het "MobX Adventure". Dit is een leuke en educatieve campagne die het bewustzijn over duurzame en verantwoorde mobiliteit verhoogt om zo een beter gebruik van het openbaar vervoer te bevorderen.

Deze campagne is gratis en is bedoeld voor het 5de en 6de leerjaar. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen met diverse activiteiten die georganiseerd en begeleid worden door het personeel van de MIVB en de begeleiders van de vzw GoodPlanet.

Tijdens deze activiteiten (raadsels, wetenschappelijke experimenten, zoektocht,...) worden de leerlingen uitgedaagd rond verschillende thema's zoals duurzame en verantwoorde mobiliteit in de stad of de plaats van het openbaar vervoer in Brussel.

Ze zullen ook alle nodige kennis kunnen verwerven over hoe zich te verplaatsen en hoe zich te gedragen wanneer ze gebruik maken van het MIVB-netwerk.

In totaal zijn er vier workshops van twee uur voorzien, waarvan er twee rechtstreeks in de klas worden gehouden en twee buiten.  

Inschrijvingen: Van 9 tot en met 23 januari 2019 - klik hier

Doelpubliek : Leerlingen van het 5e et 6e leerjaar (basisschool)

Waar: Brussel

Wanneer : Van februari tot mei 2019

 

MobX Adventure