Uw mening telt

WIJ LUISTEREN NAAR U

Neem deel aan de enquête en help ons de website van de MIVB te verbeteren

De MIVB en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest willen uw mening kennen over de website mivb.be. Dankzij uw deelname maakt u kans om een prijs te winnen in het kader van de wedstrijd van het onderzoeksbureau.

Sinds januari 2017 heeft de website van de MIVB een nieuwe structuur en biedt het de gebruikers een aantal nieuwigheden die informatie opzoeken vergemakkelijkt. De website is geoptimaliseerd voor smartphones en toegankelijk op verschillende dragers (PC, laptop, mobiel, tablet). De informatie wordt steeds leesbaar voorgesteld omdat het formaat aangepast wordt aan het scherm van de gebruiker.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau BRAT voert op vraag van de MIVB en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een enquête uit met betrekking tot het gebruik van mivb.be. Door deel te nemen wint u misschien een etentje voor 2 in de Tram Experience, een cadeaubon voor een bekende multimediaketen of bioscooptickets. Deelnemen kan door te klikken op de link hieronder:

Neem deel aan de enquête

Deze enquête beantwoorden zal 6 tot 8 minuten van u tijd in beslag nemen. De gegevens die worden verzameld worden volkomen anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

Uw mening telt