TRAM 3 - 7 - 19: werken

Vanaf maandag 8/7/2019 om 1u45 tot maandag 19/8/2019 om 4u30 Halte EEUWFEEST richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de halte Houba Brugmann van bus N18 richting Centraal Station (Houba de Strooperlaan nr. 192).
Halte EEUWFEEST richting HEIZEL verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 7 wordt na de halte De Wand omgeleid naar de halte Esplanade. Neem T-bus 19 aan de halte Houba-Brugmann van bus N18 richting Heizel (Houba de Strooperlaan, tegenover nr. 190), of ga te voet naar de halte Heizel.
Halte EEUWFEEST richting VANDERKINDERE, DE WAND verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 7 wordt na de halte De Wand omgeleid naar de halte Esplanade, en tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Guillaume De Greef en De Wand. Neem de T-bus aan de halte Houba-Brugmann van bus N18 richting Heizel (Houba de Strooperlaan, tegenover nr. 190), of ga te voet naar de halte De Wand.

Halte DE WAND richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, net na de De Wandstraat. De T-bus wordt omgeleid en bedient de halte Eeuwfeest niet.
Halte DE WAND richting HEIZEL verplaatst. Tram 7 wordt na de halte De Wand omgeleid naar de halte Esplanade. Om naar Heizel te gaan, neem T-bus 19 aan de tijdelijke halte in de Vuurkruisenlaan, net na de De Wandstraat.

Halte ERNEST SALU richting DE WAND verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Guillaume De Greef en De Wand. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte op de hoofdrijweg, naast deze halte. De T-bus wordt omgeleid en bedient de halte Eeuwfeest niet.
Halte ERNEST SALU richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de tijdelijke halte op de hoofdrijweg, naast deze halte.

Halte GUILL. DE GREEF richting DE WAND verplaatst. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Guillaume De Greef en De Wand. Na de halte Guillaume De Greef rijden de trams verder tot Stadion via de reisweg van tram 51. Neem de T-bus aan de halte van bus 53 richting Militair Hospitaal, naast deze halte. De T-bus wordt omgeleid en bedient de halte Eeuwfeest niet.

Halte HEIZEL richting VANDERKINDERE verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 7 wordt na de halte De Wand omgeleid naar de halte Esplanade. Om tram 7 te nemen, neem T-bus 19 aan de tijdelijke halte in de Keizerin Charlottelaan (ter hoogte van toegang 1 van het metrostation) tot aan De Wand.

Halte STUYVENBERGH richting DE WAND verplaatst. Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Guillaume De Greef en De Wand. Neem de T-bus aan halte van bus N18 richting Heizel (Houba de Strooperlaan nr. 27). De T-bus wordt omgeleid en bedient de halte Eeuwfeest niet.
Halte STUYVENBERGH richting GROOT-BIJGAARDEN verplaatst. Strooper n°40).
Deze halte wordt niet bediend. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes De Wand en Guillaume De Greef. Neem de T-bus aan de halte Stuyvenbergh van bus N18 richting Centraal Station (Houba de Strooperlaan nr. 40).