Bus 41: Rommelmarkt in de Joseph Chaudronlaan

Op 24/9/2023 , van 5 u. tot 15 u.

Halte TRANSVAAL van bus 41 (richting HELDEN) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes TRANSVAAL en HERRMANN - DEBROUX. Gelieve zich te voet te begeven naar de haltes HEILIG HART, SCHOONJANS en HERRMANN - DEBROUX.

Halte HEILIG HART van bus 41 (richting HELDEN) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes TRANSVAAL en HERRMANN - DEBROUX. Gelieve zich te voet te begeven naar de haltes SCHOONJANS en HERRMANN - DEBROUX.

Halte SCHOONEJANS van bus 41 (richting HELDEN) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes TRANSVAAL en HERRMANN - DEBROUX. Gelieve zich te voet te begeven naar de halte HERRMANN - DEBROUX.

Halte HERRMANN-DEBROUX van bus 41 (richting TRANSVAAL) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes HERRMANN - DEBROUX en TRANSVAAL. Gelieve zich te voet te begeven naar de haltes SCHOONJANS, HEILIG HART en TRANSVAAL (Enkel uitstappen toegelaten. Instappen niet toegelaten richting TRANSVAAL).

Halte SCHOONEJANS van bus 41 (richting TRANSVAAL) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes HERRMANN - DEBROUX en TRANSVAAL. Gelieve zich te voet te begeven naar de haltes HEILIG HART en TRANSVAAL.

Halte HEILIG HART van bus 41 (richting TRANSVAAL) afgeschaft. De bussen van de L.41 rijden niet tussen de haltes HERRMANN - DEBROUX en TRANSVAAL. Gelieve zich te voet te begeven naar de halte TRANSVAAL.

Halte TENREUKEN, Vorstlaan, bijkomend voor bus 41 (richting HELDEN). Na de rechtsomkeer TENREUKEN, tijdelijk eindpunt - instappen verboden.