Bus 17: Rommelmarkt op de Middelburgstraat, de Jachtstraat en op de Philippe Dewolfsstraat

Op 23/6/2024 , van 5 u. tot 20 u.

Halte WIENER van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes DIABOLO, VIJVERS BOSVOORDE, INTERNATIONAL SCHOOL, KATTENBERG, KWEKERIJ, JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte DIABOLO van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes VIJVERS BOSVOORDE, INTERNATIONAL SCHOOL, KATTENBERG, KWEKERIJ, JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte VIJVERS BOSVOORDE van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes INTERNATIONAL SCHOOL, KATTENBERG, KWEKERIJ, JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte INTERNAT. SCHOOL van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. De bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes KATTENBERG, KWEKERIJ, JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte KATTENBERG van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes KWEKERIJ, JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte VORSTERIE van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes JACHTSTOET en HEILIGENBORRE.

Halte JACHTSTOET van bus 17 (richting HEILIGENBORRE) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes WIENER en HEILIGENBORRE. Gelieve u te voet te begeven naar de halte HEILIGENBORRE.

Halte HEILIGENBORRE van bus 17 (richting BEAULIEU) afgeschaft. De bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes HEILIGENBORRE en WIENER. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes INTERNATIONAL SCHOOL, VIJVERS BOSVOORDE, DIABOLO en WIENER.

Halte INTERNAT. SCHOOL van bus 17 (richting BEAULIEU) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes HEILIGENBORRE en WIENER. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes VIJVERS BOSVOORDE, DIABOLO en WIENER.

Halte VIJVERS BOSVOORDE van bus 17 (richting BEAULIEU) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes HEILIGENBORRE en WIENER. Gelieve u te voet te begeven naar de haltes DIABOLO en WIENER.

Halte DIABOLO van bus 17 (richting BEAULIEU) afgeschaft. Bussen van de L.17 rijden niet tussen de haltes HEILIGENBORRE en WIENER. Gelieve u te voet te begeven naar de halte WIENER.